ALTRES LÍMITS/ THE OUTER LIMITS:
Shelly y La Nueva Generación - I'm just a fool (1968)

14.2.09

Teresines, S.A. (TV3, 1992). Companyia La Cubana.
Ep. 13: "De nou, Festa Major."

[CAT]: S'acosta la Festa Major al barri de Gràcia (Barcelona) i, en l'últim moment, els veïns decideixen guarnir el carrer. La casa de les Teresines es converteix en el taller on es preparen els elements decoratius. Per al primer ball de Festa Major, la comissió ha contractat una artista famosa (Núria Feliu). A causa d'alguns problemes, s'ha d'improvisar un camerino, també, a casa de les Teresines.

[CAST]: Se acerca la Fiesta Mayor al barrio de Gràcia (Barcelona) y, en el último momento, los vecinos deciden decorar la calle. La casa de las Teresines se convierte en el taller donde se prepara todo. Para el primer baile de Fiesta Mayor, la comissión ha contratado una artista famosa (Núria Feliu). A causa de algunos problemas, tienen que improvisar un camerino en su casa.

[ENG]: The Gràcia District's Festival (Barcelona) is right away. Some residents have decided to adorn the street where they live. Teresine's flat turns onto the workshop where they get ready all decorations. The comitee of residents have hired a famous artist (Núria Feliu), but they have some problems with the organisation and have to look for a make-shift dressing-room.