ALTRES LÍMITS/ THE OUTER LIMITS:
Shelly y La Nueva Generación - I'm just a fool (1968)

1.2.09


Catalunya Tradicionals Jazz
(Catalònia Jazz Quartet)
-- Barcelona, Edigsa (1966)


Cara A: 1. La filla del marxant/ 2. La pastoreta Caterina/ 3. El desembre congelat/ 4. El testament d'Amèlia/ 5. La presó del rei de França.

Cara B: 1. La presó de Lleida/ 2. La fugida a Egipte/ 3. El cant dels ocells/ 4. La filadora/ 5. L'hereu Riera.

Músics
Josep M. Martí: Piano, arranjaments i direcció
Francesc Burrull: Vibràfon
Enric Ponsa: Contrabaix
Joan A. Calvet: Bateria
Amb la col·laboració de Ricard Roda: Saxo


[CAT] Sumem un nou disc de Francesc Burrull a la bona discografia que ens ha proporcionat Mr. Phil Musical en el seu blog. Catalunya Tradicionals Jazz és un recull de 10 cançons tradicionals catalanes versionades a ritme de jazz que va de la mà del Nadal Jazz, editat per Edigsa un any abans.


[CAST] Sumamos un nuevo disco de Francesc Burrull a la buena discografía que nos ha proporcionado Mr. Phil Musical en su blog. Catalunya Tradicionals Jazz es un conjunto de 10 canciones tradicionales catalanas versionadas a ritmo de jazz que va de la mano junto con Nadal Jazz, editado por Edigsa un año antes.


[ENG] We have add a new Francesc Burrull's album to the good discography that Mr. Phil Musical has provided us. Catalunya Tradicionals Jazz is formed by 10 Catalonian traditional songs performed as jazz themes. This album is similar to Nadal Jazz (Catalonian traditional Christmas carols), published one year before by Edigsa Label.


.............................................

1 comentari:

Orio43 ha dit...

Molt bona música. Gràcies.