ALTRES LÍMITS/ THE OUTER LIMITS:
Shelly y La Nueva Generación - I'm just a fool (1968)

11.10.09

QUIXOT'S QUARTET -- Barcelona Sayton.SA-Happyband
45rpm HA-104 (1967)

Cara 1: Windy (Ruthann Friedman)/ Tristesa (Heroldo Lobo-Niltinho
Cara 2: Junts, som feliços (Garry Bonner-Alan Gordon)/ Un gest de dolor (F.Migliacci-G.C.Guardabassi) (L.E.Bacalov-B.Zambrini)


"QUIXOT'S QUARTET: Pere, Francesc, Ramon i Vicens formen un binomi valencià-català i constitueixen, actualment, un sòlid conjunt intèrpret de la música actual.
PERE: Saxo tenor i cantant. Ha estudiat en el Conservatori del Liceu de Barcelona, i ha donat concerts, com a solista de clarinet, en el Palau de la Música i el Gran Teatre del Liceu. Després, en la seva veritable faceta de saxo tenor i cantant, actua en les orquestres de Màrius Barceló, Miquel Dochado, "Mario y Vilas", i Covadonga. Dos anys a Johannesburgo; i junt amb el Quintet Dinki Boys, va a Escandinàvia, Alemanya i Holanda.
FRANCESC: Bateria. Ha estudiar en l'Escola Municipal de València. Guany, per oposicions, una plaça en la Banda Militar de Girona, complint a la vegada el servei militar i alternant actuacions amb les orquestres "Pizarros" i Cobla Girona. Una vegada acabat el servei militar, actua, durant alguns anys, amb les orquestres titulars de les millors sales de festes de Barcelona. En l'any 1959, entra a formar part del conjunt italià Gabrielle Orizi, amb el qual recorre Europa i coneix Ramon i Vicens.
RAMON: Baix i saxo. Té estudis de música en el Conversatori Superior de Barcelona. Ingressa com a violí en l'Orquestra Filharmònica. S'incorpora al món de la música moderna actuant en el ja esmentat conjunt de Gabrielle Orizi.
VICENS: Piano elèctric. Va estudiar, també, en el Conservatori Superior de Barcelona. Actua amb l'Orquestra "Neptunos", que dirigia el seu pare. Va treballar en els estudis de música d'Algueró on coneix a "Juan Carlos Monterrey" que l'incorpora en el seu conjutn i comença així els seus viatges per Alemanya, França i Holanda.
Són quatre camins de distints orígens. Amb molt d'estudis i experiència, s'orienten en comú cap a Holanda, on, l'any 1963, es fundarà el conjunt Quixot's Quartet. Les seves moltes acutacions per tota la regió catalana, són una mostra de la seva gran qualitat artística."
 ---1967---



3 comentaris:

Carles ha dit...

Bon dia companys!
els Quixot's! Fa quatre dies que m'he fet a mans amb aquesta joia. Espectacular!
Si tot va bé, aquesta setmana ja us enviaré el cartell del 2n Aplec Modernista Vallesà.
Salut i peles.
el Belda
pd:us interessen una quants senzills de la Maria Pilar que s'estan avorrint a la lleixa de casa?

45rpm ha dit...

Gràcies! De la Maria Pilar? Com vulguis. En tenim tres: aquell que li vas donar al J., un altre on canta "El pallasso" i un altre on canta "El cel va ennuvolar-se".

Hala!

Carles ha dit...

Doncs no res.
Fins aviat.
Records i salut!